2017. június 7

Újfehértói Termék Védjegy használati jogát nyerték el a White Snack és Fehértói Csemege márkás termékeink.

Ezzel a kiváló termékminőséget, cégünk példaértékű működését ismerték el az újfehértói bírálók.

2017. május 16-17-én, a Saját márkás termékek nemzetközi kiállításán (PLMA - World of Private Label) vettünk részt termékeinkkel.

A PLMA nemzetközi kiállítás immáron 30 éve szolgálja a kiskereskedők és a gyártók egymásra találását, új termékek megismerését, bevezetését, új ismeretségek kötését és új private label ötletek és együttműködések megszületését.

2015.06.15.

A Fehértói Csemege jól ismert neve mellett a White Snack brand nevet is meg szeretnénk ismertetni. Célunk, hogy fogyasztóinknak mindkét márkanév ugyan azt a jó minőségű, évtizedeken át megismert és elérhető snack terméket jelentse. Az új márka új arculatot kapott, egy bátor döntéssel a monster figurára esett választásunk, akit Puffancs Szörnyi-nek neveztünk el. Nem bántunk meg döntésünket, mert ez a közkedvelt monster segített nekünk a White Snack termékek megismertetésében. White Snack márkanévvel elsőként Sajtos Pufi és Hagymás karika termékeink kerültek az üzletekbe.

2015.10.30.

Valóban nagyon finom lett a White Snack sós, és paradicsomos ízű burgonyaszirom termékünk. A sós burgonyaszirom nem túl karakteresen, inkább kellemesen sós. A paradicsomos burgonyaszirom pedig az a snack termékünk, amely a legtöbb dicséretet gyűjti be fogyasztóinktól. Kellemesen édes, és tervezőinek ezt a kreatív design-t.

2017.02.15.-02.18.

Vállalkozásunk részt vett a BioFach nemzetközi bio-élelmiszer és bio-áru szakkiállításon, mely Nürnbergben került megrendezésre. Ez a kiállítás a bio termékeket hivatott bemutatni, szinte kivétel nélkül képviseltették magukat az egyes termékcsoportok gyártói és forgalmazói. BIO Kölesgolyó és BIO Kukoricagolyó termékeinket büszkén mutattuk meg az érdeklődőknek és számos vendég kóstolta termékeinket.

 

2016.09.12.

Megkezdtük a BIO snack termékek gyártását, amivel régi vágyunk teljesült. Cégünk rövid időn belül továbbfejleszti a BIO termékcsoportot. A termékfejlesztés
folyamata elkezdődött, hamarosan szeretnénk gluténmentes és laktózmentes kukoricasnacket előállítani több ízben.

2016.07.20.

Több, mint húsz éve már, hogy a Fehértói Csemege gluténmentes sós kukoricapehely csomagolását megtervezték vállalkozásunk számára. Ez a legkedveltebb, legkeresettebb termékünk. Ideje volt már egy kis frissítésnek a csomagoláson. Ez meg is történt, de szándékosan nem túlzó mértékben, csupán finoman, apró változásokkal. Reméljük tetszik!