Nemzetközi kiállításon is népszerűek a White Snack új generációs snackjei

2017.10.10

2017-ben 74 magyar cég képviselteti magát 2017. október 7-11 között az ANUGA-án. A kiállítás nagyságrendjét bizonyítja a kiállítók száma, több mint 7000 kiállító 100-nál több országból. Kisebbfajta modern város hangulatot kölcsönöznek a profizmussal felépített pavilonok az óriási és modern kiállítótérnek. A kiállításon minőségi termékek és márkák mutatkoznak be a világ minden részéről. Ebbe a modern környezetbe illeszkednek a WHITE SNACK márkánk kiváló minőségű termékei is és cégünk pavilonja. (Hall: 11.3, Stand: F015a).

Milyen termékeket mutatunk be a nemzetközi közönségnek az ANUGA kiállításon?

Korábbi fő termékkategóriáink mellett  - mint extrudált kukoricapelyhek, burgonyaszirmok, burgonyasnack-ek, BIO kukorica- és kölesgolyó -, ebben az évben a WHITE SNACK márka újdonságai kerülnek porondra a termékskálát illetően. Új ízekkel, új fő összetevőkkel.
Hamarosan a boltok polcain találják a fogyasztók újdonságainkat. Olyan fő összetevőkből készülnek, melyek a magyar piacon jelenleg még kevésbé ismertek és elterjedtek, ám annál különlegesebb és egészségesebb alapanyagból készült termékek. A QUINOA, lencse (LENTIL), a csicseriborsó (HUMMUS) és zöldség (VEGGIE) chipsek a jelenleg elterjedtebb burgonya és kukorica alapú snackek világában új előnyöket hordoznak.

A nassolás szabadságát nyújtja új termékcsaládunk

Ízükben izgalmasak és különlegesek. Összetevőjükben pedig számos előnnyel bírnak, melyek a nassolás szerelmeseinek – különösen, akik törekednek az egészségesebb nassolásra -, több ígéretet hordoznak. Több termékünk gluténmentes, vegán és ORGANIKUS összetevőkből készül.  De a hagyományos burgonya chips-ekhez képest kevesebb zsírtartalom miatt is számos rajongója van a snack piacon a termékeknek.

Bővül a mentes termékcsaládunk

Célul tűztük ki, hogy termékeink gyártásánál egyre több termékünk összetevőjét cseréljük le olyan összetevőre, melynek használatával termékeink gluténmentes, laktózmentes, allergénmentes, mesterséges színezék mentes termékekké válnak. Gyártóüzemünket évek óta tudatosan, ennek a célnak alárendelve úgy alakítjuk, hogy a termékgyártásban biztosítani tudjuk a feltételeket.