Magas minőségű, magyar finomságokat a boltokba!

 

Ezt tűzte ki célul cégünk, és mindent meg is teszünk a megvalósítás érdekében. A White Snack és Fehértói Csemege márkás termékeink országosan ismertek és kedveltek. Fontosnak tartjuk, hogy magas minőségű, az egészséges táplálkozási szokásokhoz igazodó termékeket dobjunk piacra.

A speciális táplálkozási igényeket is igyekszünk kielégíteni: megalakulásunk óta gyártunk gluténmentes snack termékeket, valamint megkezdtük a BIO snack termékek előállítását is.
Termékeink válogatott alapanyagait nagyrészt Magyarországról szerezzük be, és International Food System minőségbiztosítási rendszerben dolgozzuk fel, hogy a fogyasztók mindig a legjobbat kaphassák.

Érdemes minket választani, mert…

•    Folyamatos megújulásra törekszünk
•    Magas minőségű termékeket gyártunk
•    Partneri szemlélet jellemez
•    Több, mint húszéves tapasztalat van mögöttünk
•    Rövid határidővel akár nagy mennyiségű snack legyártását és szállítását is tudjuk vállalni
•    Nagykereskedelmi és kiskereskedelmi partnereket is ki tudunk szolgálni

Hogyan működünk?

Értékesítői hálózatot működtetünk, melynek keretein belül tíz kollegánk látogatja és szolgálja ki szerződött kereskedelmi partnereinket.
Multinacionális partnereink logisztikai, nagykereskedelmi központjait és a kiskereskedelmi hálózatok üzleteit is ki tudjuk szolgálni, ami egyedülálló a területünkön. Termékeinket 3000 négyzetméteren raktározzuk, a kiszállítást pedig saját fuvarszervezésben végezzük.

White Snack, Fehértói Csemege és saját márkás termékek gyártása

Számos kereskedelmi üzletlánc számára készítünk saját márkás termékeket a saját márkáink mellett. Természetesen ilyen irányú igényeket szívesen elégítünk ki a továbbiakban is.
Ahogy említettük, cégünk méretéből adódóan rövid határidővel nagyobb mennyiségű termék legyártását is tudjuk vállalni, ezt követően pedig egyénileg szervezzük a snackek kiszállítását.
Külföldi partnereink megrendelését is nagy örömmel teljesítjük. Kifejezett célunk termékeinket export piacokon is értékesíteni, új partnereink megtalálnak bennünket a nemzetközi ANUGA, Biofach, PLMA kiállításokon is.

Minőség mindenekelőtt!

Fontos számunkra, hogy a snackek gyártásától kezdve a termékek boltokba, vagy akár logisztikai központokba való megérkezéséig kiváló minőségű szolgáltatást nyújtsunk.Ennek érdekében a folyamat minden elemét magunk felügyeljük és szervezzük, így a magas színvonal garantált!

A megbízhatóság és minőség a legfontosabb ismérveink, és célunk, hogy ez a jövőben is így maradjon!

 

Főbb partnereink: