Bemutatkozás

 

Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik ízesített kukoricapehely készítéssel, valamint sült burgonyasnack előállítással.

 

White Snack és Fehértói Csemege brand termékeink országosan ismertek, ezen kívül számos multinacionális és kiskereskedelmi partnerünk részére állítunk elő saját terméket. Partnereink száma folyamatosan bővül Magyarországon is, valamint az export piacokon is.

Célunk, hogy következetesen jó minőségű, az egészséges táplálkozási igényeket is kielégítő ropogtatnivalók kerüljenek fogyasztóink otthonába.

Cégünk megalakulása óta gyárt gluténmentes snack termékeket, valamint megkezdtük a BIO snack termékek gyártását is, amivel régi vágyunk teljesült.

Alapanyagainkat nagyobb részben Magyarországról szerezzük be. A válogatott alapanyagokat korszerű technológiával, International Food System minőségbiztosítási rendszerben dolgozzuk fel, ami további garancia a biztonságos termelésre.

Egyedülállóvá váltunk a snackgyártók között, hiszen a partneri szemlélet, a folyamatos megújulni vágyás összekapcsolódik a felhalmozott tapasztalattal, a fejlesztéseknek köszönhetően pedig könnyen megbirkózunk a nagy megrendelők igényeivel is. Ezt a biztonságot érzik partnereink, amikor minket választanak beszállítójuknak.

2007 óta működtetünk és fejlesztünk értékesítői hálózatot, tíz kollegánk látogatja és szolgálja ki szerződött kiskereskedelmi partnereinket un. slepptúrás rendszerben. Termékeinket 3000 négyzetméter területen raktározzuk, kiszállításainkat pedig szintén egyedülálló módon saját fuvarszervezésben végezzük oly módon, hogy multinacionális partnereink logisztikai, nagykereskedelmi központjait és a kiskereskedelmi hálózatok üzleteit is ki tudjuk szolgálni.

 

Vállalkozásunk ma is 100%-ban magyar családi tulajdonban van, és tulajdonos testvérpárként összefogva keressük mindazon lehetőségeket, amellyel tovább tudjuk segíteni vállalkozásunk és munkatársaink jövőjét.

 

Bárányné Szilágyi Edit

tulajdonos

 

Szilágyi Tamás

tulajdonos 

BIO tanúsítvány
Magyar termék védjegyhasználói oklevél
IFS tanúsítvány
SOS GYERMEKFALU Elismerő Oklevél