Több éve a legnagyobb nemzetközi kiállításokon szerepel a White Snack márka

2019.05.02

Cégünk, a Szimita-Trade Kft. 2017 óta rendszeresen képviselteti magát Európa legnagyobb vásárain és kiállításain. Ezeken a kiállításokon új és régi partnereinknek lehetőséget nyújtunk termékeink megismerésére, bemutatjuk új termék-innovációinkat.
Két évtizednyi tapasztalatra építve gyártunk kiváló minőségű snackeket. Fontos számunkra, hogy az egészséges életmódba beilleszthető, speciális táplálkozási igényeknek is megfelelő (pl.: gluténmentes, laktózmentes, vegán) snackeket is készítsünk. Néhány közülük Halal tanúsítással is rendelkezik.
Snackjeinket évről évre a legjobb európai kiállításokon mutatjuk be partnereinknek.
 

Bővebben...

Nem nassolsz jobban mint én! - Azaz a mini nassolás öröme

2019.03.28

Egyszerűen eljön a napnak az a része, amikor nassolni kell és kész. Egyetértesz?

 

A köznyelvben a nassolás szó sokszor kapcsolódik össze valami rosszal, bűnössel, amiről le kellene szokni, aminek az egyenes következménye az elhízás és az egészségtelen állapot. Összekötjük gondolatban a nassolást valamivel, aminek sokkal inkább van köze egy kis hedonizmustól vezérelt, önmegtartóztatni képtelen viselkedéshez, mint egyszerűen ahhoz, hogy eszek valami ínycsiklandó finomságot. A nassolásnak van ám olyan oldala is, ami a barátunk!
Természetesen előrevetítem, hogy mindenki szorgosan kövesse a dietetikusok, orvosok, életmód-tanácsadók, egészséges táplálkozási szakértők tanácsait, mert azt nem szabad semmiképpen sem figyelmen kívül hagyni!

Bővebben...

A felnőttek is tízóraiznak?

2018.09.11

Felnőtt vagy? Mégis megéhezel tízórai időben?

Ez természetes. A helyes táplálkozásról szóló elméleteknek nem véletlenül alappillére, miszerint a napi öt étkezés az egészséges. Nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is.

Bővebben...

Évente 30 millió csomag snacktermék egy testvérpártól

2018.07.31


A TERMÉKMIX MAGAZIN 2018. júliusi számában, Szilágyi Tamással, a Szimita-Trade Kft. ügyvezető tulajdonosával készült interjú. A cikk beszámol a cég fejlődéséről, termékfejlesztésiről, jövőbeli terveiről. Továbbá betekintést nyerhet abba, hogyan lett egy garázs méretű kisüzemből évente 30 millió csomag snacket készítő cég, s hogy mennyire fontos cégünk számára az egészségtudatos snackek gyártása.

Bővebben...

Előtérben a sós snack és a hazai snack fogyasztás

2018.07.18

 

Szilágyi Tamás, a Szimita-Trade Kft. ügyvezető tulajdonosa interjút adott a TERMÉKMIX MAGAZINNAK. Az interjú témája egy magyarországi sós snack piaci körbetekintés volt, melynek cégünk, illetve a WHITE SNACK és FEHÉRTÓI CSEMEGE márkáink megkerülhetetlen szereplői.

Bővebben...

BioFach nemzetközi bio-élelmiszer és bio-áru szakkiállítás

2017.08.12

Vállalkozásunk részt vett a BioFach nemzetközi bio-élelmiszer és bio-áru szakkiállításon, mely Nürnbergben került megrendezésre. Ez a kiállítás a bio termékeket hivatott bemutatni, szinte kivétel nélkül képviseltették magukat az egyes termékcsoportok gyártói és forgalmazói. BIO Kölesgolyó és BIO Kukoricagolyó termékeinket büszkén mutattuk meg az érdeklődőknek és számos vendég kóstolta termékeinket.

Bővebben...

Megkezdtük a BIO snack termékek gyártását

2015.09.12

Megkezdtük a BIO snack termékek gyártását, amivel régi vágyunk teljesült. Cégünk rövid időn belül továbbfejleszti a BIO termékcsoportot. A termékfejlesztés folyamata elkezdődött, hamarosan szeretnénk gluténmentes és laktózmentes kukoricasnacket előállítani több ízben.

Bővebben...