A felnőttek is tízóraiznak?

2018.09.11

Felnőtt vagy? Mégis megéhezel tízórai időben?

Ez természetes. A helyes táplálkozásról szóló elméleteknek nem véletlenül alappillére, miszerint a napi öt étkezés az egészséges. Nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is.

Bővebben...

Évente 30 millió csomag snacktermék egy testvérpártól

2018.07.31


A TERMÉKMIX MAGAZIN 2018. júliusi számában, Szilágyi Tamással, a Szimita-Trade Kft. ügyvezető tulajdonosával készült interjú. A cikk beszámol a cég fejlődéséről, termékfejlesztésiről, jövőbeli terveiről. Továbbá betekintést nyerhet abba, hogyan lett egy garázs méretű kisüzemből évente 30 millió csomag snacket készítő cég, s hogy mennyire fontos cégünk számára az egészségtudatos snackek gyártása.

Bővebben...

Előtérben a sós snack és a hazai snack fogyasztás

2018.07.18

 

Szilágyi Tamás, a Szimita-Trade Kft. ügyvezető tulajdonosa interjút adott a TERMÉKMIX MAGAZINNAK. Az interjú témája egy magyarországi sós snack piaci körbetekintés volt, melynek cégünk, illetve a WHITE SNACK és FEHÉRTÓI CSEMEGE márkáink megkerülhetetlen szereplői.

Bővebben...

BioFach nemzetközi bio-élelmiszer és bio-áru szakkiállítás

2017.08.12

Vállalkozásunk részt vett a BioFach nemzetközi bio-élelmiszer és bio-áru szakkiállításon, mely Nürnbergben került megrendezésre. Ez a kiállítás a bio termékeket hivatott bemutatni, szinte kivétel nélkül képviseltették magukat az egyes termékcsoportok gyártói és forgalmazói. BIO Kölesgolyó és BIO Kukoricagolyó termékeinket büszkén mutattuk meg az érdeklődőknek és számos vendég kóstolta termékeinket.

Bővebben...

Megkezdtük a BIO snack termékek gyártását

2015.09.12

Megkezdtük a BIO snack termékek gyártását, amivel régi vágyunk teljesült. Cégünk rövid időn belül továbbfejleszti a BIO termékcsoportot. A termékfejlesztés folyamata elkezdődött, hamarosan szeretnénk gluténmentes és laktózmentes kukoricasnacket előállítani több ízben.

Bővebben...