POPCORN-nal bővítettük a WHITE SNACK márkánk termékkínálatát

2018.05.24

A pattogatott kukoricát úgy szeretjük, ha ízletes, finom, hasonlít a moziban készített pattogatott kukorica ízéhez és kellemesen friss állagú. És természetesen úgy, ha minél több van belőle. Ezeknek a kívánságoknak igyekeztünk megfelelni, amikor megalkottuk a WHITE SNACK POPCORN és WHITE SNACK BIO POPCORN termékeinket.
Manapság már minden nassolnivaló fajtára rendelkezésünkre számos információ arról, milyen kedvező vagy káros hatásai vannak.  Így van különösen a pattogatott kukorica esetében is. Ami tény, hogy a nem mikrohullámú sütőben pattogtatott kukoricának kedvezőbb tulajdonságai vannak, mint mikrós társainak. A popcorn hamar okoz jóllakottság érzetet, ideális alternatívája a magas zsírtartalmú snackeknek, ezért diétázók körében is népszerű, továbbá kedvező a rosttartalma.
A WHITE SNACK sós ízben kínál készre pattogtatott kukoricát, konvencionális és BIO változatban is. Igazán finomak és ízletesek. A White Snack BIO Popcorn  gluténmentes, laktózmentes, vegán táplálkozási szokásoknak is megfelel. A White Snack Popcorn pedig laktózmentes és rostban gazdag termékjellemzővel rendelkezik.