Több éve a legnagyobb nemzetközi kiállításokon szerepel a White Snack márka

2019.05.02

Cégünk, a Szimita-Trade Kft. 2017 óta rendszeresen képviselteti magát Európa legnagyobb vásárain és kiállításain. Ezeken a kiállításokon új és régi partnereinknek lehetőséget nyújtunk termékeink megismerésére, bemutatjuk új termék-innovációinkat.
Két évtizednyi tapasztalatra építve gyártunk kiváló minőségű snackeket. Fontos számunkra, hogy az egészséges életmódba beilleszthető, speciális táplálkozási igényeknek is megfelelő (pl.: gluténmentes, laktózmentes, vegán) snackeket is készítsünk. Néhány közülük Halal tanúsítással is rendelkezik.
Snackjeinket évről évre a legjobb európai kiállításokon mutatjuk be partnereinknek.

2019-ben az alábbi nemzetközi kiállításokon veszünk részt:

  • ANUGA, Németország, Köln, 2019. október 5-9.,
  • BIOFACH, Németország, Nürnberg, 2019. február 13-16.
  • PLMA, Hollandia, Amszterdam, 2019. május 21-22.


Szeretettel várjuk érdeklődő partnereinket:
    Nemzetközi kapcsolattartó:
    Szilágyiné Hevesi Szilvia, +36 20 256 0799, E-mail: szilagyitamas@fcsemege.hu


ANUGA (Németország, Köln)

 Céges részvételünk a kiállításon: 2017, 2019

A világ vezető kereskedelmi kiállítása, az Anuga az élelmiszer- és italgyártás egyik legfontosabb iparági találkozóhelye. A 7400 kiállítóval és mintegy 165 000 kereskedelmi látogatóval az Anuga nagy jelentőségű kiállítás és vásár.  A globális trendeket strukturált módon, 10 vásáron mutatják be, egy helyen.

 
BIOFACH (Németország, Nürnberg)

Céges részvételünk a kállításon: 2017, 2018, 2019

A BIOFACH egy nemzetközi BIO termékeket bemutató kiállítás Németországban, Nürnbergben, amely évente kerül megrendezésre. Cégünk rendszeres kiállító a BIOFACH-on.  WHITE SNACK márkájú, kiváló minőségű BIO termékeinkkel 2017, 2018, 2019 években is részt vettünk a kiállításon.  A „Nassolás szabadsága" szlogenünk itt sokatmondó, hiszen az egészségtudatos nassolást támogató BIO snack termékeink a legjobbak közé tartoznak. A 2019-es kiállításon, termékeinket a Novelty Standon (Újdonság Stand) állították ki.

 
PLMA (Hollandia, Amszterdam)

Céges részvételünk a kiállításon: 2017, 2018, 2019

Az évente megrendezésre kerülő „World of Private Label”(Saját Márkák Világa) PLMA Nemzetközi Kereskedelmi Kiállítás több mint harminc éve segíti a forgalmazókat és gyártókat abban, hogy új termékeket találjanak, kapcsolatot építsenek, és új ötleteket fedezzenek fel, melyek támogatják a saját márkás termék programjuk sikerét és növekedését.

Cégünk, a Szimita-Trade Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik a saját márkás termékek piacán, számos snack-terméket gyártunk saját címkével Magyarországon és a nemzeti piacokon is.


SIAL (Franciaország, Párizs)

Céges részvételünk a kiállításon: SIAL, Paris – 2018

Több mint 50 évvel ezelőtt a Salon International de l’Alimentation (SIAL) azzal a céllal jött létre, hogy a világ premier élelmiszerszakkiállítás-hálózatává váljon. Ez a kétévente megrendezésre kerülő szakvásár az  élelmiszeripar egyik első számú eseményei közé tartozik.
Itt mindenki felfedezheti a jelen első számú élelmiszeripari trendjeit, és megismerheti a jövő innovációit. A körülbelül 7000 kiállító kb. 20 szakosított szektorban mutatkozik be.