White Snack Micro Burgonya snack, sós 60g

WhiteSnack_Micro_Snack_60g_3D_KICSI 2018 07

Mikrohullámú sütőben elkészíthető félkész sós ízesítésű burgonyasnack.
Alig több mint egy perc alatt elkészíthető a White Snack Micro burgonyasnack. Csak tasakkal együtt be kell helyezni a mikróba, hasonlóan, mint a mikrohullámú sütőben elkészíthető pattogatott kukoricát és hamarosan nassolhatjuk is a finom, friss, sós ízű burgonya snacket.
Kimagasló, 97%-os burgonyatartalommal rendelkezik, laktózmentes és zsírmentes finomság. Frissen készítve kellemes, könnyű ropogtatnivaló.

Összetevők: burgonyakeményítő, burgonyapehely 15%, étkezési só 3,5%, burgonya granulátum 1,5%.

Átlagos tápértékadatok (100g) termékben:
Energia: 1442 kJ / 339 kcal
Zsír: <0.5 g
   amelyből telített zsírsavak:  0.2 g
Szénhidrát: 82 g
   amelyből cukrok: <0.5 g
Fehérje: 2.0 g
Só: 3.0 g

Elkészítési javaslat:
1. Távolítsa el a papírtasakot a fólia csomagolásból. 2. Helyezze a papírtasakot a mikrohullámú sütőbe a forgótányér közepére, a több írást tartalmazó oldallal felfelé.  3. Teljesítménytől függően indítsa el a sütőt az információs grafika alapján.
4.  A program lejárta után vegye ki a tasakot és rázza össze. Kinyitáskor vigyázzon a felcsapódó gőzre! A készülékek közötti eltérés miatt a sütési időre vonatkozó információkat tekintse iránymutatásnak. Növelje, vagy csökkentse a sütési időt 10-20 másodperccel, ha szükséges.
A mikrohullámú sütőben való elkészítés becsült ideje: 1000W - 1,2 min, 800W – 1,5 min.

Figyelem: A termék szinte hang nélkül táródik fel, nem kell várni a hang megszűnésére, mint egyéb, mikrohullámú sütőben készített termékeknél! Ne hagyja a snack-et felügyelet nélkül és ne kapcsolja ki a készüléket az elkészítés ideje alatt hagyományos sütőben ne készítse!

Laktóz mentes termék
Zsírmentes