Hello Köln, Hello ANUGA-2019! - Újabb nemzetközi élelmiszerkiállításon remekelnek termékeink

2019.10.09

A Szimita-Trade Kft. ismét a legrangosabb nemzetközi kiállítások egyikén, Németországban, Kölnben, az ANUGA élelmiszeripari kiállításon mutatja be legkiválóbb snack termékeit 2019. október 5-9. között.
 

Mit jelent számunkra a nemzetközi kiállításokon való részvétel?

Cégünk kis családi vállalkozásként indult több mint 20 évvel ezelőtt, csupán néhány termékkel.

Mára széles termékskálával, nagy gyártóüzemben gyártjuk snackjeinket nem csak egész Magyarország területére, de számos nemzetközi piacra is.

Hogyan értük el, hogy termékeink egyet jelentsenek a minőséggel, cégünk pedig megbízható partnerként legyen számon tartva a piacon?

- csak a legjobb minőség fogadható el számunkra.  Mindent megtettünk az évek folyamán, hogy ennek a célnak megfelelve szervezzük a gyártási folyamatot és fejlesztéseket.

- vezérelvünk, hogy a vásárlóink különleges igényeinek is meg tudjunk felelni termékválasztékunkkal. Ennek érdekében organikus, vegán, gluténmentes, laktózmentes jellemzőkkel rendelkező termékújdonságokkal is folyamatosan meglepjük vásárlóinkat. Ízekben újabb és újabb változatokat kínálunk snack finomságainkból.

Évek óta jelen vagyunk nemzetközi kiállításokon, ahol pozitív visszajelzéseket kapunk partnereinktől és folyamatosan bővítjük céges kapcsolatrendszerünket egyre több országban.  Ez szintén igazolja azt, hogy a termékfejlesztéseinkbe invesztált energia vásárlói elégedettséget eredményez.

Íme, néhány foto, mely az ANUGA nemzetközi élelmiszeripari kiállításon készült.